بیشتر بخوانید

تور گردشگری گیلان  – ۱۰ وبسایت برتر فروش تور گیلان تور اصفهان– ۱۰ سایت برتر فروش تور اصفهان تور شیراز – ۱۰ سایت برتر فروش تور گردشگری شیراز تور مشهد – ۱۰ سایت برتر فروش تور مشهد تور گردشگری ایران – ۱۰ سایت برتر فروش تور گردشگری ایران و سایر کشورهای خارجی تور قشم – ۱۰ سایت برتر خرید تور قشم تور کیش – ۱۰ سایت برتر خرید تور کیش تور مازندران – ۱۰ سایت برتر خرید تور مازندران تور لاهیجان – ۱۰ سایت برتر خرید تور لاهیجان تور ماسوله – ۱۰ وبسایت برتر خرید تور ماسوله تور نمک آبرود – ۱۰ وبسایت برتر خرید تور نمک آبرود تور آستارا – ۱۰ وبسایت برتر خرید تور آستارا تور بندر انزلی – ۱۰ وبسایت برتر خرید تور بندر انزلی تور رشت – ۱۰ سایت برتر خرید تور رشت تور شمال – ۱۰ سایت برتر خرید تور شمال جاذبه های گردشگری رشت جاذبه های گردشگری اصفهان جاذبه های گردشگری کیش جاذبه های گردشگری پلدختر جاذبه های گردشگری تهران جاذبه های گردشگری قشم جاذبه های گردشگری کرمان جاذبه های گردشگری لرستان جاذبه های گردشگری ایران
صفحه اصلی > آسیا و ایران و غرب آسیا و کاشان : همه چیز در مورد خانه طباطبایی ها کاشان

همه چیز در مورد خانه طباطبایی ها کاشان

خانه طباطبایی ها

یکی از جمله پرطرفدارترین جاذبه های گردشگری کاشان، خانه های تاریخی کاشان است، این خانه ها که مجموعه ای خانه هایی با قدمت بسیار بالا هستند همواره مورد توجه بازدیدکنندگان و گردشگران قرار دارند. خانه طباطبایی های کاشان یکی از جمله معروف ترین این خانه هاست که در این بخش از بزن بریم سفر قصد داریم اطلاعات بیشتری در خصوص آن در اختیار شما عزیزان قرار دهیم، از این رو در صورتی که به جاذبه های گردشگری تاریخی کاشان علاقه مند هستید تا انتها با ما همراه باشید.

خانه طباطبایی ها کاشان کجاست؟

برای رسیدن به خانه طباطبایی ها می بایست به خیابان علوی و محله سلطان امیر احمد کاشان بروید. این بخش از شهر کاشان به عنوان بافت تاریخی کاشان شناخته می شود و شما میتوانید بسیاری از جاذبه های گردشگری ایران که در این بخش از کاشان واقع شده اند را با صرف زمان کمی بازدید کنید.

آدرس خانه طباطبایی ها: کاشان، خیابان علوی

زمان و هزینه بازدید از خانه طباطبایی ها

برای بازدید از خانه طباطبایی ها میتوان از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۸ به این خانه تاریخی مراجعه نمایید. توجه داشته باشید که بازدید از این خانه نیازمند مدیریت زمان بالای است تا بتوانید به طور کامل از آن بازدید کنید. هزینه بازدید از خانه طباطبایی ها نیز ۴۰۰۰ تومان است.

بهترین ز مان بازدید از خانه طباطبایی های کاشان

اگر تاب گرمای تابستان کاشان را دارید میتوانید در این زمان که کمتر کسی کاشان را برای سفر انتخاب می کنند به کاشان سفر کنید و از خانه طباطبایی ها بازدید کنید. باتوجه به سرداب های مختلفی که در این خانه به کار رفته است، در فصل تابستان گرمای خاصی در این خانه احساس نخواهید کرد، اما اگر به دنبال بهترین زمان بازدید از خانه طباطبایی‌ها هستید بهتر است بهار یا پاییز را برای سفر به کاشان انتخاب کنید تا بتوانید از تورهای گردشگری که به مقصد کاشان برگزار می شوند نیز بهره ببرید.

خانه طباطبایی ها

از خانه طباطبایی ها بیشتر بدانید

خانه طباطبایی کاشان مربوط به دوره قاجار است و سال ساخت آن به ۱۲۵۰ قمری باز می گردد که توسط یکی از تاجران به نام زمان به نام سید جعفر طباطبایی در شهر کاشان ساخته شده است. مساحت این خانه ۴۷۳۰ مترمربع بوده و ساخت آن ۱۰ سالی زمان برده است.

معماری خانه طباطبایی ها کاشان

اگر به دنبال معمار با سلیقه خانه طباطبایی های کاشان باشید به نام علی مریمی کاشانی خواهید رسید که یکی از بهترین معمارهای زمان خود بوده است. این معمار نتنها خانه طباطبایی ها بلکه خانه بروجردی ها و خانه امین الدوله از دیگر خانه های تاریخی کاشان را نیز طراحی و ساخته است.

نقاشی و گچ بری خانه طباطبایی ها نیز بر عهده یکی از شاگردان صنیع الملک کاشانی بوده است و خود صنیع الملک بر روند کار نظارت داشته است. باتوجه به اینکه سید جعفر طباطبایی خود تاجر فرش بوده است، تمامی گچ بری های ساختمان با نقوش اصیل فرش ایرانی تزئین شده اند، از این رو است که این خانه را به عنوان یکی از بکرترین و نوین‌ترین طراحی های داخلی میدانند. خانه طباطبایی ها از ۴۰ اتاق، ۴ حیاط، ۴ سرداب، ۳ بادگیر و ۲ رشته قنات تشکیل شده است و به دلیل نحوه خاص ساخت آن از فضای بیرونی نمیتوان محیط داخلی خانه یا اتاق ها را مشاهده نمود.

بیشتر بخوانید
همه چیز در مورد آبشار نیاسر کاشان

بخش های مختلف خانه طباطبایی ها

خانه طباطبایی ها از بخش های مختلفی تشکیل شده است. زمانی که وارد این خانه تاریخی ایران می شوید میبایست از ۲۰ پله عبور کنید تا به حیاط دلباز این خانه برسید. این حیاط به عنوان حیاط بیرونی در نظر گرفته می شود، اتاق شاه نشین در این قسمت از خانه واقع شده است، در کنار آن نیز ایوان آینه، چندین اتاق و حیاط خلوت هم در این بخش از خانه طباطبایی ها قرار گرفته است.

شاه نشین را میتوان زیباترین بخش خانه طباطبایی ها دانست. این اتاق هفت در داشته و میتوان ظرافت را به معنای واقعی در طراحی داخلی آن مشاهده کرد. در بخش جلویی شاه نشین ایوان آینه واقع شده است. در طراحی سقف ایوان آینه از الگوهای اصیل فرش ایرانی الهام گرفته شده است و فانوس های آویز زیبایی آن را دو چندان کرده است.

دو حیاط دیگر در کنار حیاط بیرونی در این خانه واقع شده است که نسبتا کوچکتر هستند و در بخش های درونی و یکی هم برای خدمه خانه در نظر گرفته شده است. حوض بزرگی که در وسط حیاط بیرونی طراحی شده است در کنار باغچه های هشت ضلعی حال و هوای حیاط را به طور کامل متفاوت از آنچه تا کنون دیده اید کرده است.

بخش درونی خانه بسیار ساده تر از بخش های بیرونی و شاه نشین طراحی شده است و محل زندگی خانواده طباطبایی بوده است. در این بخش شاهد یک اتاق پنج دری در مرکز و دو حیاط در طرفین خواهید بود.

یکی از سرداب ها در زیر قسمت اندرونی واقع شده است که به دلیل رطوبت دریافتی از آبی که در حوض جریان دارد، دمای خنک تری نسبت به سایر بخش های خانه دارد.

خانه طباطبایی ها

سرگذشت عاشقانه خانه طباطبایی ها

سید جعفر طباطبایی نطنزی خانه طباطبایی ها را به طور خاص برای همسرش خریداری کرده است. با مراجعه به این جاذبه گردشگری تاریخی ایران متوجه نقش و نگارهایی به شکل هما بر در و دیوارهای این خانه خواهید شد. هما نام همسر جعفر طباطبایی مالک خانه طباطبایی ها بوده است و به دلیل عشق بسیاری که به همسرش داشته است تصمیم گرفته است این نقوش را بر در و دیوار خانه بزند. این خانه سالها در اختیار نوادگان طباطبایی بوده است تا اینکه میراث فرهنگی برای خرید آن اقدام و مرمت های لازم را بر روی آن انجام می دهد تا به عنوان یک جاذبه گردشگری تاریخی پرطرفدار در اختیار بازدید عموم قرار گیرد.

بیشتر بخوانید
همه چیز در مورد بازار سنتی کاشان

جاذبه های گردشگری اطراف خانه طباطبایی های کاشان

جاذبه های گردشگری همچون خانه باکوچی، خانه تاریخی بروجردی ها، خانه تاریخی تاج، خانه تاریخی عباسی، خانه تاریخی عامری، موزه اسباب بازی کاشان، حمام تاریخی سلطان امیر احمد و امامزاده سلطان امیر احمد در نزدیکی خانه طباطبایی ها قراردارند که میتوانید با صرف کمی وقت به بازدید از آنها نیز بپردازید.

خانه طباطبایی ها

اقامت در نزدیکی خانه طباطبایی ها

اگر به کاشان سفر کره اید و مایلید تا در نزدیکی خانه تاریخی طباطبایی ها اقامت داشته باشید میتوانید از اقامتگاه ها و هتل های بسیاری که در اطراف این جاذبه گردشگری ایران واقع شده است دیدن کنید. ازجمله این اقامتگاه ها میتوان به خانه پردیس، هتل خانه مرشدی، هتل سنتی خادمی، سرای امیر، کوشک فردوس، اقامتگاه سنتی ترنج کاشان و سرای آقا محمد مراجعه کنید.

به این نوشته امتیاز دهید
سفر یکی از الزامات زندگی انسانی است. در وبسایت بزن بریم سفر در کنار هم با محبوبترین و برترین جاذبه های گردشگری ایران و جهان آشنا می شویم تا با سفر به این نقاط خاطره ای به یاد ماندنی را بر جای گذاریم.
پست های مرتبط

همه چیز در مورد آرامگاه شاه عباس صفوی

شاه عباس اول، مشهورترین پادشاه سلسله صفوی، نه تنها به خاطر قدرت…

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

همه چیز در مورد کوه یخاب کاشان

کوه یخاب، در شمال شهر ابوزیدآباد و شرق شهر آران و بیدگل،…

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳

جاذبه های گردشگری کاشان

کاشان است و یک دنیا حرف که برای گفتن دارد! در این…

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳

همه چیز در مورد خانه های تاریخی کاشان

جاذبه های گردشگری کاشان محدود به یکی دو مورد خاص نمی شود،…

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

همه چیز در مورد خانه تاریخی عادل کاشان

کاشان شهری ۷۰۰۰ ساله است که خانه های تاریخی زیادی را از…

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳

همه چیز در مورد دریاچه نمک خور کاشان

دریاچه نمک خور، که به کویر مصر نیز معروف است، در استان…

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

همه چیز در مورد روستای مشهد اردهال کاشان

مشهد اردهال برخلاف آن چیزی که ممکن است در ابتدا تصور کنید…

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

همه چیز در مورد خانه تاریخی مهینستان راهب کاشان

شهر زیبای کاشان علاوه بر جاذبه های طبیعی و گل و گلاب،…

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

همه چیز در مورد کاروانسرای مرنجاب کاشان

کاروانسرای مرنجاب، بنایی تاریخی و باشکوه در دل کویر مرنجاب، از جاذبه‌…

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

دیدگاهتان را بنویسید

درباره بزن بریم سفر

بزن بریم سفر یک مجله گردشگری است که تلاش میکند تا با معرفی مناطق گردشگری، تفریحی، زیارتی، سیاحتی کشورها و شهرهای مختلف به آن دسته از افرادی که قصد سفر به این مناطق را دارند کمک کند تا با دانش بالاتری به سفر خود پرداخته و با کسب اطلاعات بیشتر در خصوص جاذبه های گردشگری ایران از سفر خود لذت بیشتری ببرند.

آخرین پست ها

© تمامی حقوق مادی و معنوی مطالب برای بزن بریم سفر محفوظ است. کپی برداری از مطالب به هر نحو بدون ذکر منبع و لینک دادن به آن ممنوع است.